parallax background

کمیته خوراک آهسته

کمیته گردشگری خوراک
مهر ۱۵, ۱۳۹۹
کمیته جشنواره خوراک ایرانی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹

کمیته خوراک آهسته

نهضت خوراک آهسته در برابر طغیان فست‌فود شکل گرفته و هدف کلی آن بازگرداندن توجه به ماهیت و چگونگی تهیه و مصرف نمودن خوراک ها با بهترین کیفیت است. این کمیته با تلاش برای ایجاد خط مستقیم و بدون واسطه عرضه محصولات از مزرعه تا سفره و نمایاندن ارزش خوراکی  آن در سلامت افراد درصدد ترویج فرهنگ استفاده از خوراک‌های محلی و سنتی است. محورهای کمیته مذکور به شرح زیر می‌باشد:

  • ارائه راهکار برای حل موانع پخش عرضه مستقیم محصولات کشاورزی باتوجه به اهمیت تهیه مواد اولیه سالم جهت طبخ خوراک؛
  • بررسی مسائل و مشکلات گوناگون در راستای تولید محصولات ارگانیک و سالم در بخش‌ های کشاورزی مانند تامین بذر مناسب و کودهای ارگانیک، زراعت و باغبانی، دام، طیور، آبزیان و محصولات گلخانه‌ای؛
  • بررسی سازوکارهای لازم برای تضمین سلامت و بهبود کیفیت تولیدات بخش کشاورزی؛
  • ترویج فرهنگ طبخ خوراکهای ایرانی با مواد اولیه سالم و روش‌های تولید بی‌خطر.

کافل


کافل


کافل


دیدگاه ها بسته شده است