آشپزان و سرآشپزان

کمیته راهنمای گردشگری خوراک
آبان ۱۰, ۱۳۹۹

آشپزان و سرآشپزان

قاعدتاً مهم­ترین بخش از آماده سازی غذا بخش تهیه آن است و نقش آشپز، پر رنگ ترین نقش در پروسه تهیه است. سرآشپزفردی مجرب با تحصیلات آکادمیک حرفه­ای در زمینه آشپزی خوراک ملل است، که سرپرست گروهی از آشپزها بوده و به نوعی بر تمامی فعالیت­های آشپزخانه، خرید مواد اولیه مناسب، نحوه  عملکرد کارکنان، تنظیم منو (تنظیم فهرست غذا)، کسب اطمینان از رضایت مشتری نسبت به کیفیت طعم و مزه غذاها و همچنین آراستگی ظاهری غذا مدیریت و نظارت می­کند. همچنین آشپز فردی است، که در زمینه آشپزی حرفه­ای عمل می­کند و تجربه زیادی دارد. اما تحصیلات حرفه­ای و فنی در زمینه آشپزی ندارد. کمیته سرآشپزان و آشپزان به منظور دست یابی به محورهای ذیل تشکیل شده است؛

نظارت بر دستورهای تهیه انواع خوراک گردآوری شده از سراسر کشور(وبعضاً خوراک ملل) و تأیید دستورهای صحیح

ایجاد شبکه­ای منسجم از آشپزان و سراشپزان در جهت معرفی و حمایت

ایجاد یک پل ارتباطی مابین سرآشپزان ملی با سرآشپزان مطرح خارجی

معرفی فرصت­های شغلی در سطوح مختلف

برگزاری دوره­های مختلف آموزشی، همراه با مدرک معتبر

ارتقای علمی و عملی آشپزان و سرآشپزان

همکاری در پروسه ثبت معنوی خوراک­های ایرانی

همکاری در برندسازی خوراک­های دارای پتانسیل، در دو سطح ملی و بین الملل

دیدگاه ها بسته شده است