
کمیته توسعه روابط تجاری و اقتصادی و مناسبتها
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته گیاهان داروئی و عرقیجات
مهر ۱۶, ۱۳۹۹کمیته تاریخ نگاری خوراک
هر منطقه جغرافیایی و تاریخی، نظام غذایی مختلفی بر اساس نحوه زیست، فرهنگ، چگونگی پخت، ذائقه، توزیع و مصرف دارد که میراث فرهنگی ناملموس آن منطقه به شمار میرود. کمیته تاریخنگاری خوراک در صدد شناسایی خوراک ایرانی در طول تاریخ با استناد به منابع دست اول و اسناد تاریخی، احیای روشهای پخت آن و شناساندن خوراک اصیل ایرانی به جامعه می باشد. محورهای این کمیته عبارت است از:
- ارائه پیشینه و تاریخچه خوراک ایرانی؛
- بررسی چگونگی طبخ غذاها و نوشیدنیها بر اساس متون تاریخی و آشپزی نامهها(مواد اولیه، ابزار و وسایل، شیوه پخت و …)؛
- تحلیل تاریخی طبخ غذاها به روش تاریخ شفاهی و مصاحبه فعال؛
- استناد به عکسها و نگارههای تاریخی مربوط به غذاها و نوشیدنیها.
تیم ما








