
اطلس خوراک ایرانی لازمه توسعه گردشگری
مهر ۷, ۱۳۹۹
کمیته اعتبار سنجی و مالکیت معنوی
مهر ۱۵, ۱۳۹۹کمیته آموزش
محتوای خود را اینجا وارد کنید
آموزش خوراک ایرانی، به کلیه فعالیتهای تعلیماتی که بهمنظور بهبود کیفیت انتخاب مواد اولیه، آمادهسازی، تولید و نحوه طبخ خوراک و چگونگی پذیرایی آن از منظر ملی و بینالمللی گفته میشود. هدف از آموزش خوراک ایرانی، ترویج فرهنگ خوراک ایرانی، تعلیم و تجهیز نیروی انسانی و آموزش کارکنان مؤسسات پذیرایی برای کسب مهارت و تخصص لازم با جدیدترین روشها در زمینه شغلیشان میباشد. محورهای این کمیته عبارت است از:
- ارائه آموزشهای عمومی و تخصصی به جامعه برای طبخ خوراک ایرانی اصیل
- برقراری ارتباط مناسب و تعامل مثبت بین صنعت خوراکی و دانشگاه
- تلاش برای ارتقاء فرهنگ مصرف خوراک ایرانی در جامعه

کافل

کافل
