کمیته دمنوش ها و افزودنی ها
مهر ۱۶, ۱۳۹۹کمیته تاریخ نگاری خوراک
مهر ۱۶, ۱۳۹۹کمیته توسعه روابط تجاری و اقتصادی و مناسبتها
این کمیته با ارائه راهکارهای اجرایی مناسب، فرایند صدور محصولات خوراک ایرانی در بازارهای بینالمللی را تسهیل مینماید. محورهای این کمیته عبارت است از:
- بررسی راهکارهای توسعه ارتباط اطلس خوراک ایرانی با سفارتخانهها و رایزنهای اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها؛
- ارائه راهکارهای عملی به فعالان اقتصادی در حوزه صنایع غذایی با هدف توسعه روابط تجاری و اقتصادی؛
- ارائه برنامه راهبردی و عملیاتی شامل نیازسنجی، برنامه اجرایی، ارزیابی و اثربخشی و ضوابط و مقررات مرتبط با آنها و ارائه سازوکارهای ارتقاء کیفیت روابط بینالملل سازمانها و نهادهای دولتی و بخش خصوصی در زمینه صنایع غذایی؛
- بررسی سازوکارهای مناسب برای رونق و حمایت از خوراک ایرانی در بازارهای هدف صادراتی؛
- بررسی سازوکارهای تعامل بر اساس مزیتهای رقابتی کشور با فعالان حوزه بازرگانی صنایع غذایی داخلی و خارجی در راستای برخورد هماهنگ و منسجم با جامعه تجاری جهانی؛
- بهبود اطلاعرسانی تقویم نمایشگاههای داخلی و خارجی به جامعه تجاری و برقراری ارتباط مناسب برای تسهیل حضور آنان در این رویدادها.