parallax background

کمیته توسعه روابط تجاری و اقتصادی و مناسبت‌ها

کمیته دمنوش ها و افزودنی ها
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته تاریخ نگاری خوراک
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته دمنوش ها و افزودنی ها
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته تاریخ نگاری خوراک
مهر ۱۶, ۱۳۹۹

کمیته توسعه روابط تجاری و اقتصادی و مناسبت‌ها

این کمیته با ارائه راهکارهای اجرایی مناسب، فرایند صدور محصولات خوراک ایرانی در بازارهای بین‌المللی را تسهیل می‌نماید. محورهای این کمیته عبارت است از:

  • بررسی راهکارهای توسعه ارتباط اطلس خوراک ایرانی با سفارتخانه‌ها و رایزن‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران در سایر کشورها؛
  • ارائه راهکارهای عملی به فعالان اقتصادی در حوزه صنایع غذایی با هدف توسعه روابط تجاری و اقتصادی؛
  • ارائه برنامه راهبردی و عملیاتی شامل نیازسنجی، برنامه اجرایی، ارزیابی و اثربخشی و ضوابط و مقررات مرتبط با آ‌نها و ارائه سازوکارهای ارتقاء کیفیت روابط بین‌الملل سازمان‌ها و نهادهای دولتی و بخش خصوصی در زمینه صنایع غذایی؛
  • بررسی سازوکارهای مناسب برای رونق و حمایت از خوراک ایرانی در بازارهای هدف صادراتی؛
  • بررسی سازوکارهای تعامل بر اساس مزیت‌های رقابتی کشور با فعالان حوزه بازرگانی صنایع غذایی داخلی و خارجی در راستای برخورد هماهنگ و منسجم با جامعه تجاری جهانی؛
  • بهبود اطلاع‌‌رسانی تقویم نمایشگاه‌های داخلی و خارجی به جامعه تجاری و برقراری ارتباط مناسب برای تسهیل حضور آنان در این رویدادها.

کافل


کافل


کافل


دیدگاه ها بسته شده است