parallax background

کمیته خوراک درمانی

کمیته جشنواره خوراک ایرانی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته رسانه و خدمات مجازی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته جشنواره خوراک ایرانی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته رسانه و خدمات مجازی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹

کمیته خوراک درمانی

خوراک ایرانی افزون‌بر تأمین نیاز غذایی بدن، به دلیل سازگاری با اقلیم و نیازهای گوناگون ساکنین مناطق مختلف، استفاده از مواد سالم و دارای خواص گوناگون در درمان و پیشگیری از امراض نیز نقش دارد. کمیته خوراک ایرانی درصدد شناساندن ارزش غذایی خوراک ایرانی و نقش مؤثر آن در پیشگیری و درمان برخی از بیماری‌هاست. محورهای این کمیته به شرح زیر است:

  • ارائه راهکارهای پیشگیری از بیماری‌های جسمی و روحی با استفاده از خوراک سالم؛
  • توجه به گردشگری سلامت و تلاش برای توسعه این بخش و افزایش امکانات موجود در کشور؛
  • بررسی مسائل و مشکلات فرهنگی مراکز بهداشتی و درمانی و کمک به حل معضلات آن‌ها در راستای فرهنگ‌سازی خوراک ایرانی برای پیشگیری از بیماری‌های مزمن؛
  • کمک به بهره‌وری مراکز درمانی در راستای توانمندسازی آن‌ها برای ترویج فرهنگ غذایی سالم در جامعه؛
  • کمک به فعالیت‌های ترویجی و عمل به مسئولیت‌های اجتماعی مراکز بهداشتی و درمانی خصوصی و دولتی در راستای سیاست‌های پیشگیرانه در جامعه؛
  • ترویج فرهنگ پیشگیری از بیماری در جامعه توسط مراکز خوراک درمانی و برگزاری کلاس‌های توجیهی در حوزه پیشگیری.

کافل


کافل


کافل


دیدگاه ها بسته شده است