parallax background

کمیته راهنمای گردشگری خوراک

کمیته بهره وری و مدیریت کیفیت
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته مسئولیت های اجتماعی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته بهره وری و مدیریت کیفیت
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته مسئولیت های اجتماعی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹

کمیته راهنمای گردشگری خوراک

کمیته گردشگری خوراک، به دنبال ترویج فرهنگ گردشگری خوراک ایرانی در جامعه است. مخاطب آن کلیه افرادی است که می‌توانند در زمینه گردشگری و خوراک کسب درآمد کنند. طبخ خوراک ایرانی در محیطی سنتی و یا مدرن با سبک پذیرایی ایرانی، جاذبه‌ای فرهنگی است که گردشگران را به سوی خود فرا می‌خواند. محورهای این کمیته عبارت است از:

  • تبیین جایگاه ویژه کشور از منظر گردشگری خوراک ایرانی در صنعت گردشگری خوراک جهان؛
  • تبیین توان بالقوه صنعت خوراکی و خوراک ایرانی در توسعه اقتصادی کشور و درآمد ارزی آن؛
  • تبیین نقش گردشگری خوراک در ایجاد اشتغال و درآمد، متنوع سازی اقتصاد، مشارکت اجتماعی و استفاده از منابع محلی در کشور به ویژه مناطق روستایی و ایجاد امکان توسعه پایدار در آن مناطق؛
  • هدف‌گذاری و تدوین چشم‌انداز مناسب توسعه صنعت خوراک با توجه به بهبود تعاملات بین‌المللی ایران با جهان؛
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌ها و خدمات مورد نیاز برای توسعه گردشگری خوراک در کشور؛
  • بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی کشور در حوزه گردشگری از جمله مؤسسات اقامتی و پذیرایی، آژانس‌های مسافرتی و راهنماهای گردشگری
  • تلاش برای توسعه سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری در کشور در راستای افزایش درآمد شهروندان از محل گردشگری خوراک ایرانی؛
  • کمک به توسعه خدمات گردشگری و استانداردسازی آن در جهت حفظ حقوق گردشگران داخلی و خارجی و جلب رضایت حداکثری آنان؛
  • توجه به گردشگری سلامت و تلاش برای توسعه آن از طریق گردشگری خوراک.

کافل


کافل


کافل


دیدگاه ها بسته شده است