کمیته سرآشپزان وآشپزان
آبان ۸, ۱۳۹۹آشپزان و سرآشپزان
آذر ۱۶, ۱۴۰۰کمیته راهنمای گردشگری خوراک
راهنمایان گردشگری به عنوان رسته شغلی که تمامی تلاشهای گوناگون کمیته ملی خوراک ایرانی را ارائه خواهند داد؛ اهمیت بسزایی دارند. راهنمایان مسلط و باانگیزه گردشگری خوراک، پس از بسترسازی و ایجاد جاذبۀ خوراکهای ایرانی در مناطق مختلف، اهداف گردشگری خوراک را پیش خواهند برد. از این روی، کمیته راهنمایان گردشگری خوراک با هدف آگاهسازی و آموزش راهنمایان گردشگری تخصصی خوراک ایرانی و زمینهسازی برای فعالیت آنها تشکیل شده است. محورهای کمیته زیر عبارت است از:
- نام نویسی و فراخوان برای راهنمایان گردشگری علاقمند به حوزۀ گردشگری خوراک؛
- استفاده از تجربیات آنها برای بکارگیری در کمیتههای گوناگون؛
- آموزش و آگاهسازی راهنمایان دربارۀ تاریخچه، شیوۀ طبخ و نحوۀ پذیرایی خوراکهای ایرانی و خدمات مرتبط با گردشگری خوراک؛
- انگیزهدهی و کنترل و آموزش مستمر این رسته شغلی برای افزایش کیفیت خدمات گردشگری خوراک.