parallax background

کمیته بهره وری و مدیریت کیفیت

کمیته سفره آرایی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته راهنمای گردشگری خوراک
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته سفره آرایی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته راهنمای گردشگری خوراک
مهر ۱۶, ۱۳۹۹

کمیته بهره وری و مدیریت کیفیت

منظور از بهره‌وری و مدیریت کیفیت، تلاش برای استانداردسازی و آماده‌سازی دستورالعمل‌ها و روش‌های انجام مسئولیت‌های گوناگون، نظارت و کنترل بر رسته‌های گوناگون شغلی مرتبط با صنعت خوراک و گردشگری خوراک شامل دستور کار چگونگی انتخاب تأمین‌کنندگان، سفارش و تحویل‌گیری مواد اولیه، کنترل کیفیت در کلیه مراحل تولید و آماده‌سازی و تحویل سفارشات خوراکی می‌باشد. هدف کمیته دستیابی به بهترین نحوۀ ارائۀ خدمات گردشگری خوراک و پذیرایی و برنامه ریزی برای تکرار سفارشات و ارائه خدمات بهتر است. محورهای این کمیته عبارت است از:

بررسی علمی و تهیه لیست تمامی عملیات ها و مسئولیت های مختلف در‌ فرآیندهای گوناگون کاری در دو بخش فنی گردشگری و خوراک؛

تهیه دستورالعمل‌ها و شیوه تهیه خوراک‌های مناطق مختلف؛

  • استانداردسازی دستورالعمل‌ها با توجه به پیشنهادها و استفاده از توان نیروهای فنی در سراسر کشور؛
  • تلاش برای ارائۀ خوراک‌ها با بهترین برندسازی و شیوۀ ارائه خدمات وابسته به آن با پیشنهادات نیروهای فنی گردشگری.
  • ارائه راهکارهای بهره‌وری در تولید جهت کنترل قیمت تمام شده تولیدات و انتقال آن به مصرف کننده؛
  • ارائه پیشنهادات لازم در زمینه چگونگی استقرار چرخه مدیریت بهره‌وری در فعالیت‌های جامعه؛
  • ارائه پیشنهادات اصلاحی و سازوکارهای ارتقاء کیفیت بهره‌وری و اثربخشی آن؛
  • ارائه چارچوب و ضوابط تعیین صلاحیت مراکز آموزشی به‌منظور واگذاری برگزاری دوره‌های آموزشی بهره‌وری مورد نیاز به این مراکز؛
  • ارائه سازوکارهای لازم در خصوص ترویج و فرهنگ‌سازی در زمینه ایجاد رویکرد مصرف غذای ایرانی در انجام فعالیت‌های اقتصادی از طریق ارتقاء نظام مدیریت بهره‌وری؛
  • ارائه سازوکارهای لازم برای شناسایی اساتید و متخصصین واجد شرایط جهت تدریس در دوره‌های آموزشی بهره‌وری مورد نیاز؛
  • شناسایی عوامل مؤثر بر خوراک ایرانی و آگاهی از نقش این عوامل در کاهش یا افزایش بهره‌وری و ارائه راهکارهای مناسب در جهت ارتقاء بهره‌وری؛
  • ارائه و پیش‌‌بینی سازوکارهای حمایتی از پایان‌نامه‌های دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با خوراک ایرانی؛
  • ارائه سازوکارهای ایجاد هماهنگی لازم با سازمان‌های مرتبط برای برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های بهره‌وری و فرهنگ مصرف خوراک ایرانی در مدارس ابتدایی و متوسطه و دانشگاه‌های کشور.

کافل


کافل


کافل


دیدگاه ها بسته شده است