parallax background

کمیته خوراک آهسته

کمیته گردشگری خوراک
مهر ۱۵, ۱۳۹۹
کمیته جشنواره خوراک ایرانی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹
کمیته گردشگری خوراک
مهر ۱۵, ۱۳۹۹
کمیته جشنواره خوراک ایرانی
مهر ۱۶, ۱۳۹۹

کمیته خوراک آهسته

نهضت خوراک آهسته در برابر طغیان فست‌فود شکل گرفته و هدف کلی آن بازگرداندن توجه به ماهیت و چگونگی تهیه و مصرف نمودن خوراک ها با بهترین کیفیت است. این کمیته با تلاش برای ایجاد خط مستقیم و بدون واسطه عرضه محصولات از مزرعه تا سفره و نمایاندن ارزش خوراکی  آن در سلامت افراد درصدد ترویج فرهنگ استفاده از خوراک‌های محلی و سنتی است. محورهای کمیته مذکور به شرح زیر می‌باشد:

  • ارائه راهکار برای حل موانع پخش عرضه مستقیم محصولات کشاورزی باتوجه به اهمیت تهیه مواد اولیه سالم جهت طبخ خوراک؛
  • بررسی مسائل و مشکلات گوناگون در راستای تولید محصولات ارگانیک و سالم در بخش‌ های کشاورزی مانند تامین بذر مناسب و کودهای ارگانیک، زراعت و باغبانی، دام، طیور، آبزیان و محصولات گلخانه‌ای؛
  • بررسی سازوکارهای لازم برای تضمین سلامت و بهبود کیفیت تولیدات بخش کشاورزی؛
  • ترویج فرهنگ طبخ خوراکهای ایرانی با مواد اولیه سالم و روش‌های تولید بی‌خطر.

کافل


کافل


کافل


دیدگاه ها بسته شده است